Συχνές Ερωτήσεις

Τα προϊόντα του e-shop μας είναι διαθέσιμα στα χρώματα και στα μεγέθη που εμφανίζονται. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την ορθότητα των πληροφοριών της ιστοσελίδας αναφορικά με την διαθεσιμότητα των προϊόντων μας. 
 
Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο προϊόν να εμφανίσει λανθασμένη διαθεσιμότητα κατά το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να γίνει η ενημέρωση του συστήματος. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε άμεσα τηλεφωνικά. 

Δεν απαιτείται η εγγραφή σας ως Μέλος για να μπορέσετε να παραγγείλετε μέσω του e-shop μας. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας επιλέγοντας Συνέχεια ως επισκέπτης.

Η δημιουργία λογαριασμού προτείνεται για δική σας διευκόλυνση, καθώς εξοικονομείτε χρόνο, αφού δεν θα χρειάζεται να συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε κάθε νέα σας αγορά.

Παράλληλα, με την εγγραφή σας ως Μέλος ενημερώνεστε άμεσα για τις προσφορές και τις νέες παραλαβές του e-shop μας. 

Σε περίπτωση που είστε εγγεγραμμένο Μέλος και έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας επιλέξτε Ξέχασα τον κωδικό μου και θα σας αποσταλεί νέος κωδικός στο e-mail σας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνά τα πενήντα (50) ευρώ δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής.
Για παραγγελίες από 49,99 ευρώ και κάτω, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται σε τρία (3) ευρώ.
 
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή η χρέωση ανέρχεται σε 2 ευρώ.
 
*Οι παραπάνω χρεώσεις αφορούν αποστολές στην Ελλάδα.
 

Η χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας γίνεται στο περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς.

Τα προϊόντα παραδίδονται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών, μετά την επεξεργασία της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιηθεί  κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εκτελείται την Δευτέρα.

Σπανίως ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση της παράδοσης της παραγγελίας, που μπορεί να διαρκέσει από 24 μέχρι και 72 ώρες και να οφείλεται σε περιόδους αιχμής (πχ. δεκαήμερα προσφορών, εκπτώσεις, δυσχερείς καιρικές συνθήκες). Οι ώρες και οι λόγοι που αφορούν την καθυστέρηση της παραγγελίας είναι ενδεικτικοί.

Το τελευταίο διάστημα, λόγω του κορωνοϊού παρατηρούνται καθυστερήσεις στις παραδόσεις των προϊόντων, κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα, που μπορεί να φτάσουν και τις 7 εργάσιμες ημέρες. Ζητούμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία και ελπίζουμε στην κατανόησή σας, εξαιτίας της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας συμπληρώνοντας στο παρακάτω link  https://www.acscourier.net/el/track-and-trace τον αριθμό αποστολής που σας έχουμε αποστείλει με e-mail, αν έχετε επιλέξει την ACS COURIER και το http://www.speedex.gr/isapohi.asp, εφόσον η αποστολή σας πραγματοποιείται με την SPEEDEX.

Στείλτε μας e-mail στο sales@e-mouratidis.gr , ή τηλεφωνήστε στο 2310 451870, ζητώντας την αλλαγή του προϊόντος με μεγαλύτερο ή μικρότερο νούμερο ή με άλλο προϊόν, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα αποθέματα.

Το κόστος επιστροφής και επαναποστολής του προϊόντος επιβαρύνει εμάς μόνο εφόσον χρησιμοποιήσετε την εταιρία ταχυαποστολής με την οποία σας αποστείλαμε το προϊόν.

Μόλις παραλάβουμε το προϊόν που επιστρέψατε, σας αποστέλλουμε το νέο που επιλέξατε, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Το αίτημα σας θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία χωρίς να έχει υποστεί φθορές και να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής που λάβατε  με την παραλαβή του.

Σε αντίθετη περίπτωση, η αλλαγή του δεν γίνεται δεκτή και το προϊόν σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.

 

Στείλτε μας e-mail στο sales@e-mouratidis.gr ή  επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2310 451870 εντός 3 εργάσιμων ημερών από τη παραλαβή.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία χωρίς να έχει υποστεί φθορές και να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής που λάβατε  με την παραλαβή του.

Σας επιστρέφουμε τα χρήματα που καταβάλατε εντός 3 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Το κόστος επιστροφής ανέρχεται σε 3 ευρώ, εφόσον  χρησιμοποιήσετε την ίδια εταιρία ταχυαποστολής με δική μας χρέωση.

Σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με αντικαταβολή η αξία της υπηρεσίας αυτής δεν επιστρέφεται. 

H επιστροφή χρημάτων είναι εφικτή μόνο για τις αγορές που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά (www.e-mouratidis.gr) και δεν ισχύει για αγορές από το φυσικό μας κατάστημα.

Αρχικά να σας ζητήσουμε συγνώμη για το γεγονός. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας   άμεσα e-mail στο sales@e-mouratidis.gr ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 2310 451870. Θα σας δοθούν οδηγίες για την επιστροφή και την αντικατάστασή του, για την οποία δεν θα έχετε καμία επιβάρυνση.