Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα παραδίδονται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών, μετά την επεξεργασία της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιηθεί  κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εκτελείται την Δευτέρα.

Σπανίως ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση της παράδοσης της παραγγελίας, που μπορεί να διαρκέσει από 24 μέχρι και 72 ώρες και να οφείλεται σε περιόδους αιχμής (πχ. δεκαήμερα προσφορών, εκπτώσεις, δυσχερείς καιρικές συνθήκες). Οι ώρες και οι λόγοι που αφορούν την καθυστέρηση της παραγγελίας είναι ενδεικτικοί.

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται μεσω courier (ACS Courier, ΕΛΤΑ Courier ή SPEEDEX) και ενημερώνεστε με e-mail για την πρόοδο της παραγγελίας σας.

Για απομακρυσμένες περιοχές που δεν εξυπηρετούνται από το δίκτυο της courier υπάρχει δυνατότητα αποστολής με ΕΛΤΑ. Ο χρόνος επίδοσης των ΕΛΤΑ είναι  τρεις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα κατάθεσης και υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτισης και αναζήτησης του δέματος μέσω ειδικού αριθμού barcode.

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 49,99ευρώ. Σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται σε 3 ευρώ.

Το κόστος για πληρωμή με αντικαταβολή ανέρχεται σε 2 ευρώ.