Συχνές Ερωτήσεις

Δεν απαιτείται η εγγραφή σας ως Μέλος για να μπορέσετε να παραγγείλετε μέσω του e-shop μας. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας επιλέγοντας Συνέχεια ως επισκέπτης.

Η δημιουργία λογαριασμού προτείνεται για δική σας διευκόλυνση, καθώς εξοικονομείτε χρόνο, αφού δεν θα χρειάζεται να συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε κάθε νέα σας αγορά.

Παράλληλα, με την εγγραφή σας ως Μέλος ενημερώνεστε άμεσα για τις προσφορές και τις νέες παραλαβές του e-shop μας. 

Σε περίπτωση που είστε εγγεγραμμένο Μέλος και έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας επιλέξτε Ξέχασα τον κωδικό μου και θα σας αποσταλεί νέος κωδικός στο e-mail σας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνά τα πενήντα (50) ευρώ δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής.
Για παραγγελίες από 49,99 ευρώ και κάτω, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται σε τρία (3) ευρώ.

Η χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας γίνεται στο περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς.

Τα προϊόντα παραδίδονται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών, μετά την επεξεργασία της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιηθεί  κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εκτελείται την Δευτέρα.

Σπανίως ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση της παράδοσης της παραγγελίας, που μπορεί να διαρκέσει από 24 μέχρι και 72 ώρες και να οφείλεται σε περιόδους αιχμής (πχ. δεκαήμερα προσφορών, εκπτώσεις, δυσχερείς καιρικές συνθήκες). Οι ώρες και οι λόγοι που αφορούν την καθυστέρηση της παραγγελίας είναι ενδεικτικοί.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας συμπληρώνοντας στο παρακάτω link  https://www.acscourier.net/el/track-and-trace τον αριθμό αποστολής που σας έχουμε αποστείλει με e-mail, αν έχετε επιλέξει την ACS COURIER και το http://www.speedex.gr/isapohi.asp, εφόσον η αποστολή σας πραγματοποιείται με την SPEEDEX.

Μπορείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Θα πρέπει να  μας στείλετε e-mail στο [email protected] ή μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2310 451870, ζητώντας την επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος.
 
Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, πλήρη και ακέραια και να συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή τους. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει υποστεί αλλοιώσεις, η επιστροφή ή αλλαγή δεν γίνεται δεκτή.
 

Τα έξοδα της πρώτης επιστροφής ή αλλαγής του προϊόντος επιβαρύνουν εμάς, μόνο εφόσον η επιστροφή/αλλαγή γίνει μέσω της ίδιας εταιρίας ταχυαποστολής με την οποία παραλάβατε το προϊόν. Σε περίπτωση αποστολής του προϊόντος προς επιστροφή ή προς αλλαγή με άλλη εταιρία ταχυαποστολής, θα χρεώνεστε εσείς τα έξοδα αποστολής.

 
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε με το κατάστημα τηλεφωνικά στο 2310 451870 για την ρύθμιση της διαδικασίας αποστολής, έχοντας το δικαίωμα να επιλέξετε κάποιο διαφορετικό προϊόν ίσης η μεγαλύτερης αξίας.

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων ακολουθείται στις παρακάτω περιπτώσεις :

- Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία που είχε κατά την παραλαβή από τον πελάτη.

- Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (όπως είχε κατά το χρόνο της παράδοσης στο πελάτη) και να μην έχει υποστεί φθορές ή άλλα ελαττώματα.

- O πελάτης θα πρέπει να αποστείλλει e-mail στο [email protected] ή  να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 2310 451870 εντός 3 εργάσιμων ημερών από τη παραλαβή.

- Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά που ο πελάτης έλαβε κατά τη παραλαβή του (απόδειξη, τιμολόγιο).

- Η επιστροφή θα πραγματοποιείται εντός 3 εργάσιμων ημερών με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδεικνύει ο πελάτης

- Ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος.

- H επιστροφή χρημάτων είναι εφικτή μόνο για τις αγορές που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά (www.e-mouratidis.gr) και δεν ισχύει για αγορές από το φυσικό μας κατάστημα.

Αρχικά να σας ζητήσουμε συγνώμη για το γεγονός. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας   άμεσα e-mail στο [email protected] ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 2310 451870. Θα σας δοθούν οδηγίες για την επιστροφή και την αντικατάστασή του, στην οποία δεν θα έχετε καμία επιβάρυνση.